Caiac de-a lungul Nistrului: Naslavcha-Kalarashovka - AdventureTime

Durată

2 zile

Distanţă

- km pe apă

grup

21 de persoane

Complexitate

In medie

Rafting pe Nistru

Naslavcea - Inima Moldovei

Naslavcha este punctul de nord al Moldovei!

Rafting Naslavcha-Kalarashovka va avea loc în curând. Între timp, ne pregătim și ne amintim cum a fost ultima dată.

Să vă spunem câteva fapte despre acest loc! Odată, fiind aici, te îndrăgostești de aceste locuri și iei cu tine în suflet încântare și dorință de a te întoarce. Aici veți găsi o zonă care poate fi ușor confundată cu Elveția muntoasă! Distanța față de principalele trasee turistice și orașele centrale „Salvat” acest loc de civilizație. Și a păstrat frumusețea naturală a acestor locuri!

Naslavcha este situat confortabil pe malul Nistrului, între dealuri înalte pitorești. Foarte aproape se află Karpov Yar, un monument paleontologic protejat de stat. Fanii epocilor antice pot vedea și atinge cu ochii lor șisturi negre cu fosforite, argile șistice, straturi subțiri cu amprente de pești și plante sarmațiane!

Nistrul, curgând între dealuri și sate, formează curbe bizare și spală insula împădurită în formă de inimă. Ei spun că aceasta este inima Nistrului însuși. Și ai șansa să-l vezi și să simți!

Mai trebuie spus că expedițiile arheologice lucrează de mulți ani pe teritoriul satului și în împrejurimi. De exemplu, în 1958, cea mai veche așezare din secolele VIII-IX a fost studiată în timpul săpăturilor, pe care locuitorii locali le numeau „La Cruci”.

Orice trebuie să știți

Intrebari si raspunsuri

1. Program

— Plimbare în jurul Naslavche;

— Păstrăvărie;

— Insulă în formă de inimă;

— Mănăstirea Kalarashovka.

3. Echipament personal

Pentru excursie, este important să luați următoarele lucruri: un rucsac pentru obiectele personale, un covor/covoraș/spumă, pantofi de bază și șlapi, o pălărie de soare sau șlapi, ochelari de soare, protecție solară, o trusă personală de prim ajutor, personal articole de igienă, o cană, o lingură și o farfurie.

2. Ce este inclus în preț

Transferul grupului Chișinău-Naslavcea-Chișinău, instruire și sprijin de către un instructor cu experiență și cunoaștere a zonei înconjurătoare. Toți participanții vor primi mâncare pe tot parcursul programului, gătind la foc. Utilizarea echipamentelor generale, inclusiv a echipamentelor de bucătărie și de incendiu, precum și a unei truse de prim ajutor de grup. Experții noștri vor oferi consultații și vor oferi recomandări cu privire la selecția echipamentului și a îmbrăcămintei. Participanții se vor bucura de peisaje uimitoare, de noi contacte și de o experiență de călătorie de neuitat!

4. Informații suplimentare

Toți participanții la rafting sunt instruiți cu privire la regulile de utilizare a caiacelor și comportamentul într-o excursie pe apă și se angajează să le respecte. Este necesară înregistrarea.

Pentru orice întrebări suplimentare, precum și probleme legate de înregistrare, vă rugăm să contactați:
Rusnac Dimian
069624074

Optează pentru cele mai bune cu noi

Vă oferim tot ce este mai bun!

Naslavcea Inima Moldovei 2

Caiace confortabile

Naslavcea Inima Moldovei 3

Trasee noi

Naslavcea Inima Moldovei 4

Instructori cu experiență

Naslavcea Inima Moldovei 5

Vacanță în familie

Naslavcea Inima Moldovei 6

Drumeții unice

Naslavcea Inima Moldovei 7
Însoțitori

Momente capturate

Aliaje în cadru

Te-ai decis?

Super, te-ai hotărât să ai un weekend minunat!

Cărucior de cumpărături