Ce este o excursie și de ce este necesară? - Timpul pentru aventură

Drumeții

Ce este o excursie și de ce este necesară?

Mulți oameni cred că o excursie este un tur activ de vizitare a unui set de atracții. Acest lucru este fundamental greșit! Cu noi vei vedea ce este cu adevărat o excursie și ce beneficii poți obține din ea. În continuare, puțină teorie pentru pregătire pentru practică)

O drumeție este o schimbare completă a activității, a mediului și o pauză de la viața obișnuită. Viața ta obișnuită este răsturnată aici și nu ar trebui să te agăți de obiceiurile orașului; multe vor trebui doar uitate pentru o vreme. Foarte des, după ce te întorci acasă, descoperi că unele lucruri din viața ta sunt bătăi de cap inutile și ocupă doar timp și bani!

Principalul lucru într-o excursie este dificultățile de altă natură și bucuria de a le depăși. Fotografiile cu natură frumoasă și atracții de pe rețelele tale de socializare sunt un bonus frumos, dar nu și scopul călătoriei. Da, inițial toate traseele noastre sunt construite pe un lanț de atracții și priveliști frumoase. Iar alegerea ta rutei se bazează tocmai pe acest lanț. Dar se poate întâmpla să nu vezi nici măcar jumătate din ceea ce este declarat. Vremea la munte este schimbătoare și imprevizibilă. Putem rătăci ca aricii în ceață, în ploaie, nevăzând nimic mai departe de 10m, încercând să nu ne rătăcim câteva zile. Dar crede-mă, acesta este genul de drumeție care este amintită ca fiind cea mai bună! Aici te vei afla la limita capacităţilor tale şi vei fi surprins să-l traversezi, descoperind noi orizonturi pentru tine. După astfel de aventuri, dificultățile din viața de zi cu zi vor fi percepute și depășite mai simplu și mai calm.

Prin urmare, vă rugăm să vă acordați nu numai romantismului de tabără sub forma unui foc de tabără, un hotel de o mie de stele, spații nesfârșite și vârfuri albe ca zăpada. Da, toate acestea se vor întâmpla. Dar fii pregătit să te învingi pe tine însuți, calusuri, lacrimi și tot ce ți se întâmplă... Practica arată că tuturor li se va oferi exact acel set de „accidente” care le vor ajuta să-și rezolve problemele stringente ale vieții. La o drumeție înțelegi foarte clar că accidentele nu sunt întâmplătoare. Cel mai adesea, lecțiile de sus vin sub forma unor situații incomode. Ar putea fi vreme neplăcută, oameni, îmbrăcăminte, obiceiuri locale și multe altele. Este important să nu vă închideți de toate acestea și să nu încercați să eliminați pur mecanic disconfortul, emanând în același timp nemulțumire. Îți vei irosi doar energia și vei strica starea de spirit pentru tine și pentru cei din jurul tău. Trebuie să încercați să vă împăcați cu situația și chiar să beneficiați.

Un ghid experimentat va fi lângă tine; întreabă-l despre tot, spune-i despre dificultăți și probleme. Veți primi întotdeauna un răspuns adecvat. Nu se va potrivi întotdeauna cu obiceiurile și viziunea asupra lumii. Dar este mai bine să faceți așa cum spune ghidul și să vă asigurați că acesta este ceea ce aveți nevoie în acest moment.

Drumeția vă va aduce o mulțime de emoții strălucitoare și îmi doresc foarte mult să devină nu doar o plăcere, ci și benefică.

Optează pentru cele mai bune cu noi

Vă oferim tot ce este mai bun!

Ce este o excursie și de ce este necesară? 1

Caiace confortabile

Ce este o excursie și de ce este necesară? 2

Trasee noi

Ce este o excursie și de ce este necesară? 3

Instructori cu experiență

Ce este o excursie și de ce este necesară? 4

Vacanță în familie

Ce este o excursie și de ce este necesară? 5

Drumeții unice

Ce este o excursie și de ce este necesară? 6
Însoțitori
Cărucior de cumpărături