Активный отдых: походы и каякинг - AdventureTime

Descoperă

Timpul pentru aventură

Lasă-ți propria urmă de aventură în păduri și munți, pe râuri și lacuri, în peșteri si grote!

Î-ți recomandăm

Relaxarea ta este preocuparea noastră!

Vă oferim tot ce este mai bun!

Home 9

Caiace confortabile

Home 10

Trasee noi

Home 11

Instructori cu experiență

Home 12

Vacanță în familie

Home 13

Drumeții unice

Home 14
Însoțitori

Odihnește-te pentru productivitate!

Vacanță corporativă!

Recreerea comună a unui colectiv într-o companie are întotdeauna un efect pozitiv asupra rezultatelor muncii și asupra calității soluțiilor la sarcinile profesionale. Colegii comunică într-o atmosferă informală, ceea ce le oferă posibilitatea de a se relaxa, ameliorează stresul emoțional și, de multe ori, ajută la rezolvarea conflictelor din cadrul echipei. Mai ales dacă veți organiza evenimente corporative active - team building sau excursii corporative la natură. Pentru manageri, evenimentele corporative este un moment bun pentru a-și cunoaște mai bine angajații. În cadrul unor astfel de evenimente, oamenii arată noi calități, iar în timpul unei conversații relaxate, puteți lua notă de idei și propuneri pentru îmbunătățirea activității companiei în ansamblu.

Home 15

Impresiile clienților

Aliaj Lopatna-Oksentia. Vreau sa va povestesc despre emotiile pe care le-am avut dupa rafting! A fost prima dată pentru mine și nu m-am gândit niciodată că poate fi atât de puternic din punct de vedere emoțional! Mulțumesc foarte mult băieților și organizatorilor pentru că toate au fost foarte bine gândite și abordate cu multă responsabilitate! Bucătăria de câmp este de fapt ceva extraordinar, nu am mai gustat de mult timp borș atât de delicios, cred că există un condiment special cu un secret) Le doresc mult succes tuturor și celor care încă se gândesc dacă să meargă la rafting cu băieții, atunci le voi spune că AVEȚI NEVOIE!
Home 16
Svetlana
Iordache

Ai întrebări?

Experții noștri pentru o vacanță în aer liber sunt aici pentru a vă ajuta. Explorați lumea caiacului, drumeții și multe altele.

Cărucior de cumpărături