Caiac și Trekking la Lacul Vidraru în România - AdventureTime

Durată

1 zi

Distanţă

20 km pe apă

grup

până la 30 de persoane

Complexitate

Ușoară

Rafting pe Vidraru

Caiac și drumeții pe Lacul Vidraru. România

O excursie care imbina un program de apa, munte si cultural in locurile celebre ale Romaniei! Prima zi o vom petrece pe faimosul Lac Vidraru, dupa instructiuni obligatorii de operare a unui vehicul de apa, vom traversa intinderile de apa in caiace.Dupa iesirea pe apa ne sta la dispozitie intregul lac de acumulare, apoi vom va merge la cascada Kalugaritsa. Să ne relaxăm în acest decor fabulos - învăluit în apă, păduri verzi și munți puternici! Vom vizita, de asemenea, Canionul Valea Lui Stan - un loc unic de frumos și unul dintre puținele canioane din România care este deschis trecerii fără echipament special. Acesta este unul dintre cele mai impresionante trasee din România care nu va fi uitat curând! Este incredibil că poți vedea atât de multă frumusețe naturală într-o zonă atât de mică. Traseul va fi interesant atât pentru turiștii experimentați, cât și pentru începători! 

Urmeaza Autostrada Transfagaras. Drum de munte înalt din Carpații Români, cel mai frumos din Europa. În drum spre casă ne vom opri la frumoasa cabana Bylya Lak, unde vom lua un prânz delicios. Lacul Bylya este un rezervor natural de neînchipuit de frumos situat la o altitudine de 2040 m în lanțul muntos Făgăraș.

Unii visau la caiac, unii la drumeție prin România, iar alții auziseră doar de Autostrada Transfăgărășan. Acest eveniment este o descoperire a călătorilor.

Orice trebuie să știți

Intrebari si raspunsuri

Introdu o descriere pentru a-ți completa titlul.

1. Program

— Ne vom petrece ziua la faimosul Lac Vidraru;

- Vom dedica încă o zi defileului - Canionul Valea lui Stan. Vom trece prin pădure, vom urca pe scări, vom urca în lanțuri și vom urma și râul;

- Ne vom întoarce acasă celebri
serpentine transfagarasan;
— Vom petrece noaptea într-o cabană lângă malul lacului Vidraru;
— Vom merge și înota ușor, pentru că ne vom lăsa toate lucrurile la hotel;
— Seara așteptăm: cer înstelat, jocuri și discuții sincere în jurul focului.

3. Echipament personal

Pentru excursie, este important să luați următoarele lucruri: un rucsac pentru obiectele personale, un covor/covoraș/spumă, pantofi de bază și șlapi, o pălărie de soare sau șlapi, ochelari de soare, protecție solară, o trusă personală de prim ajutor, personal articole de igienă, o cană, o lingură și o farfurie.

2. Ce este inclus în preț

Prețul include instruirea și însoțirea de către un instructor cu experiență și cunoștințe despre zona înconjurătoare. Toți participanții vor primi mâncare pe tot parcursul programului, gătind la foc. Utilizarea echipamentelor generale, inclusiv a echipamentelor de bucătărie și de incendiu, precum și a unei truse de prim ajutor de grup. Experții noștri vor oferi consultații și vor oferi recomandări cu privire la selecția echipamentului și a îmbrăcămintei. Participanții se vor bucura de peisaje uimitoare, de noi contacte și de o experiență de călătorie de neuitat!

4. Informații suplimentare

Toți participanții la rafting sunt instruiți cu privire la regulile de utilizare a caiacelor și comportamentul într-o excursie pe apă și se angajează să le respecte. Este necesară înregistrarea.

Pentru orice întrebări suplimentare, precum și probleme legate de înregistrare, vă rugăm să contactați:

Rusnac Dimian

069624074

Optează pentru cele mai bune cu noi

Vă oferim tot ce este mai bun!

Caiac și drumeții pe Lacul Vidraru din România 1

Caiace confortabile

Caiac și drumeții pe Lacul Vidraru în România 2

Trasee noi

Caiac și drumeții pe Lacul Vidraru în România 3

Instructori cu experiență

Caiac și drumeții pe Lacul Vidraru în România 4

Vacanță în familie

Caiac și drumeții pe Lacul Vidraru din România 5

Drumeții unice

Caiac și drumeții pe Lacul Vidraru din România 6
Însoțitori

Momente capturate

Aliaje în cadru

Te-ai decis?

Super, te-ai hotărât să ai un weekend minunat!

Cărucior de cumpărături