Caiac pe Nistru: Rezina-Lalovo - AdventureTime

Durată

1 zi

Distanţă

20 km pe apă

grup

20 de persoane

Complexitate

Ușoară

Rafting pe Nistru

Caiac Rezina - Lalova

Foarte pitoresc, abrupt și tăiat de numeroasele râpe versanți ai malurilor Prutului, până la care a ajuns cu milioane de ani în urmă.

Curentul Prutului este rapid, ceea ce ne permite să ne relaxăm mai mult și să ne bucurăm de priveliști; în multe locuri se pot observa numeroase vârtejuri.

Flora și fauna Prutului din aceste locuri au rămas practic neatinsă datorită controalelor stricte la frontieră care au funcționat în zona fluviului. Acum a fost puțin slăbit, iar turiștii au ocazia să-i admire țărmurile incredibil de pitorești.

Orice trebuie să știți

Intrebari si raspunsuri

1. Program

Ce vom vedea:

— Mănăstirea Saharna;

— Mănăstirea stâncă Tsypovo (cu intrarea ei);

- ţărmuri pitoreşti.

3. Echipament personal

Pentru excursie, este important să luați următoarele lucruri: un rucsac pentru obiectele personale, un covor/covoraș/spumă, pantofi de bază și șlapi, o pălărie de soare sau șlapi, ochelari de soare, protecție solară, o trusă personală de prim ajutor, personal articole de igienă, o cană, o lingură și o farfurie.

2. Ce este inclus în preț

Prețul include transferul, instruirea și însoțirea de către un instructor cu experiență și cunoștințe despre zona înconjurătoare. Toți participanții vor primi mâncare pe tot parcursul programului, gătind la foc. Utilizarea echipamentelor generale, inclusiv a echipamentelor de bucătărie și de incendiu, precum și a unei truse de prim ajutor de grup. Experții noștri vor oferi consultații și vor oferi recomandări cu privire la selecția echipamentului și a îmbrăcămintei. Participanții se vor bucura de peisaje uimitoare, de noi contacte și de o experiență de călătorie de neuitat!

4. Informații suplimentare

Toți participanții la rafting sunt instruiți cu privire la regulile de utilizare a caiacelor și comportamentul într-o excursie pe apă și se angajează să le respecte. Este necesară înregistrarea.

Pentru orice întrebări suplimentare, precum și probleme legate de înregistrare, vă rugăm să contactați:
Rusnac Dimian
069624074

Optează pentru cele mai bune cu noi

Vă oferim tot ce este mai bun!

Cauciuc pentru caiac Lalovo 2

Caiace confortabile

Cauciuc pentru caiac Lalovo 3

Trasee noi

Cauciuc pentru caiac Lalovo 4

Instructori cu experiență

Cauciuc pentru caiac Lalovo 5

Vacanță în familie

Cauciuc pentru caiac Lalovo 6

Drumeții unice

Cauciuc pentru caiac Lalovo 7
Însoțitori

Momente capturate

Aliaje în cadru

Te-ai decis?

Super, te-ai hotărât să ai un weekend minunat!

Cărucior de cumpărături