Caiac pe Nistru: Caiac Speia-Gura Bicului - AdventureTime

Durată

1 zi

Distanţă

25 km pe apă

grup

10-20 de persoane

Complexitate

In medie

Rafting pe Nistru

De la Spei la Gura Bicului!

Vă propunem unul dintre noile trasee, care începe în Spey și se termină în Gura Bicului, cu o lungime de aproximativ 25 de kilometri, pe care îl vom parcurge într-o zi.

Pe parcursul întregului traseu, veți fi însoțit de un ghid AdventureTime experimentat care vă va oferi tot ce aveți nevoie pentru o călătorie confortabilă și sigură. Veți primi, de asemenea, instrucțiuni detaliate despre cum să utilizați caiacele și măsuri de siguranță pentru apă.

Plimbarea cu caiac de-a lungul Nistrului este o experiență unică plină de noi impresii, senzații și emoții. Nu ratați șansa de a vă provoca și de a vă bucura de frumusețea naturii în timpul acestei aventuri de neuitat. Veți găsi priveliști uluitoare și momente de neuitat pe apă care vă vor lăsa amintiri vii pentru o lungă perioadă de timp. Pregătește-te pentru o aventură de neuitat care te va încânta toată viața! 

Orice trebuie să știți

Intrebari si raspunsuri

Introdu o descriere pentru a-ți completa titlul.

1. Program

Planul de excursie cuprinde urmatoarele etape: plecare din Chisinau la ora 8:00 (de la Circ), dupa care incepem lansarea in jurul orei 10:00. Ora prânzului este programată între orele 13:00 și 14:00. Apoi, de la 17:00 la 18:00, înotăm până la linia de sosire. După ce terminăm traseul, facem bagajele și ne întoarcem la Chișinău.

3. Echipament personal

Pentru excursie, este important să luați următoarele lucruri: un rucsac pentru obiectele personale, un covor/covoraș/spumă, pantofi de bază și șlapi, o pălărie de soare sau șlapi, ochelari de soare, protecție solară, o trusă personală de prim ajutor, personal articole de igienă, o cană, o lingură și o farfurie.

2. Ce este inclus în preț

Prețul include instruirea și însoțirea de către un instructor cu experiență și cunoștințe despre zona înconjurătoare. Toți participanții vor primi mâncare pe tot parcursul programului, gătind la foc. Utilizarea echipamentelor generale, inclusiv a echipamentelor de bucătărie și de incendiu, precum și a unei truse de prim ajutor de grup. Experții noștri vor oferi consultații și vor oferi recomandări cu privire la selecția echipamentului și a îmbrăcămintei. Participanții se vor bucura de peisaje uimitoare, de noi contacte și de o experiență de călătorie de neuitat!

4. Informații suplimentare

Toți participanții la rafting sunt instruiți cu privire la regulile de utilizare a caiacelor și comportamentul într-o excursie pe apă și se angajează să le respecte. Este necesară înregistrarea.

Pentru orice întrebări suplimentare, precum și probleme legate de înregistrare, vă rugăm să contactați:

Rusnac Dimian

069624074

Optează pentru cele mai bune cu noi

Vă oferim tot ce este mai bun!

Speya – Gura Bicului 2

Caiace confortabile

Speya – Gura Bicului 3

Trasee noi

Speya – Gura Bicului 4

Instructori cu experiență

Speya – Gura Bicului 5

Vacanță în familie

Speya – Gura Bicului 6

Drumeții unice

Speya – Gura Bicului 7
Însoțitori

Momente capturate

Aliaje în cadru

Te-ai decis?

Super, te-ai hotărât să ai un weekend minunat!

Cărucior de cumpărături