Excursie cu caiac de-a lungul Nistrului: Pugacheni-Sherpeni - AdventureTime

Durată

1 zi

Distanţă

20 km pe apă

grup

20 de persoane

Complexitate

Ușoară

Rafting pe Nistru

Caiac Pugacheni-Serpeni

O excursie de o zi cu caiac de-a lungul traseului Pugacheni-Serpeni este o aventură interesantă pentru iubitorii de recreere activă pe apă. Veți fi întâmpinați de instructori profesioniști care vă vor oferi un scurt briefing de siguranță și vă vor împărtăși abilitățile tehnice și elementele de bază ale conducerii caiacului. După câteva ore de călătorie, vom ajunge în satul Sherpen, unde vom face un picnic pe malul râului, bucurându-ne de mâncare delicioasă și de o atmosferă de singurătate. La sfârșitul zilei ne vom întoarce înapoi la Chișinău. În general, acesta este un eveniment ideal de o zi pentru cei care iubesc ușurința și natura și sunt dispuși să facă față unor provocări ușoare în timp ce călătoresc.

Orice trebuie să știți

Intrebari si raspunsuri

1. Program

După câteva ore de călătorie, vom ajunge în satul Sherpen, unde vom face un picnic pe malul râului, bucurându-ne de mâncare delicioasă și de o atmosferă de singurătate. La sfârșitul zilei ne vom întoarce înapoi la Chișinău.

3. Echipament personal

Pentru excursie, este important să luați următoarele lucruri: un rucsac pentru obiectele personale, un covor/covoraș/spumă, pantofi de bază și șlapi, o pălărie de soare sau șlapi, ochelari de soare, protecție solară, o trusă personală de prim ajutor, personal articole de igienă, o cană, o lingură și o farfurie.

2. Ce este inclus în preț

Călătorie Chișinău - Nistru - Chișinău, un loc într-un caiac nou pe un scaun moale, o vâslă, o vestă de salvare, o geantă impermeabilă pentru obiecte de valoare, instruire și sprijin de către un instructor cu experiență și cunoaștere a zonei înconjurătoare. Utilizarea echipamentelor generale, inclusiv a echipamentelor de bucătărie și de incendiu, precum și a unei truse de prim ajutor de grup. Experții noștri vor oferi consultații și vor oferi recomandări cu privire la selecția echipamentului și a îmbrăcămintei. Participanții se vor bucura de peisaje uimitoare, de noi contacte și de o experiență de călătorie de neuitat!

4. Informații suplimentare

Toți participanții la rafting sunt instruiți cu privire la regulile de utilizare a caiacelor și comportamentul într-o excursie pe apă și se angajează să le respecte. Este necesară înregistrarea.

Pentru orice întrebări suplimentare, precum și probleme legate de înregistrare, vă rugăm să contactați:
Rusnac Dimian
069624074

Optează pentru cele mai bune cu noi

Vă oferim tot ce este mai bun!

Excursie cu caiac Pugacheny-Sherpeny 2

Caiace confortabile

Excursie cu caiac Pugacheny-Sherpeny 3

Trasee noi

Excursie cu caiac Pugacheny-Sherpeny 4

Instructori cu experiență

Excursie cu caiac Pugacheny-Sherpeny 5

Vacanță în familie

Excursie cu caiac Pugacheny-Sherpeny 6

Drumeții unice

Excursie cu caiac Pugacheny-Sherpeny 7
Însoțitori

Momente capturate

Aliaje în cadru

Te-ai decis?

Super, te-ai hotărât să ai un weekend minunat!

Cărucior de cumpărături